Valborg är överskattat

Hejsan, nu har jag bänkat mig i Tildas säng för att skriva lite, jag har funderat lite och visst är valborg överskattat. Iallafall i Mjölbykommun, där åker alla till skänninge och kollar på motorcyklarna som åker genom staden sen super alla ungdommar skallen av sig tills fyverkerierna börjar, då kollar man på dom sen går man upp i skogen och super lite till, senare på kvällen är det som en tävling vem som är fullast. Runt kl 12 är det fullt med fulla fjortisar överallt i backen. SUCK !!!

Idag ska jag iallafall vara med tilda, käka lite och umgås, dom skulle väll supa lite men jag ska vara nykter, orkar inte. eller är inte på humör för det. men det blir nog en bra ikväll endå. 
Ha det bra alla och ta hond om er.


Dagens hissa och dissa
Hissa - Skurmedel
Dissa - Handledsproblem

LOVE Jonna

Åland 09


Tack alla underbara tjejer i laget och sköna killar i herrlaget för en sjukt kul helg.
Full rulle hela helgen, det va riktigt kul !!
Läängtar till nästa år då kommer det att bli minst lika kul.

Förlåt att jag är dålig på att blogga nu men är inne i nån svacka så jag orkar ingenting just nu.
Men jag lovar att jag snart ska börja igen.

LOVE Jonna

ÅLAND

Hejsan, nu är jag helt uppspelt för att åak till Åland imorgon, och jag blev ju inte lugnare av att åka hem till Emma och träffa laget och göra egna hårband och skratta och umgås, imrogon blir det att fara till Åland kl 8 på morgonen och det ska bli så sjukt kul, kommer självklart att skriva om det när jag kommer hem på söndag kväll. Nu ska jag försöka sova lite men det kommer inte gå, men men ska lägga mig och läsa lite iallafall, ha det bra alla roliga.

 
Love Jonna

Förlåt

Hejsan, förlåt att jag är dålig på att skiva just nu men sitter inte ofta vid datorn, men det ska bli bättring på det kan jag lova.

Love Jonna

R.I.P min anka

Nu är jag ledsen så jag tänker blogga.
Kom nyss hem från skolan där vi har varigt nu en stund på kvällen men vårat företag, sen cyklade jag hem och pratade med annelie och fick se min anka som kommer varje sommar och bor på våran gräsmatta. Det är alltid lika kul att se ankan för då vet man att det börja att bli sommar. Efter att tag när jag har varigt hemma så kommer mamma in och säger att polisen är utanför, och jag som alltid lika nyfiken kollar ut och får se att dom står utanför och DÖDAR MIN ANKA!!!
Mamma gick ner och frågade varför och då hade någon jävel kört på min anka och den va skadad, men endå nu tänker jag gråta lite och vara ledsen ett tag, det va endå min anka.
Tack för alla fina sommrar Ankan lilla.

LOVE Jonna


S&S&S

Sporten & Serveringen & Solen

Äntligen har man fått lite tid över till datorn igen så jag tänkte berätta lite om det jag har skrivigt ovanför.
Sporten - Jag kom just hem från innebandyträningen nu och dagens träning va den bästa på mycket länge. Jag tror att vi va iallafall 20 stycken på träningen och det är inte ofta vi är det. Jaa det va kul iallafall.
Serveringen - Här kunde jag igentligen kunnat skriva skolan men sak samma, i skolan nu är vi i köket och jag har 2 serveringes veckor. Igår gick det inte så bra, han bara ut med förätterna sen lackade mitt knä ihop, men idag har det gått riktigt bra och jag hade mycket trevliga gäster. Imorgon ska jag bevisa för våran lärare att jag ska ha ett MVG i servering B med.
Solen - Måste bara skriva till solen med, bara för att det är så sjukt underbart när våren kommer med stora och snabba steg fram. Snart kommer sommaren och det kommer bli bäst.

LOVE Jonna

Brun i Tanzania

Jag vill vara brun, så är brun va jag vär jag va nere i Tanzania. Varför är jag inte lika brun nu för ?!?


Imorgon ska jag blogga om fredagens händelser, för att jag fick inte in bilderna på bloggen idag så det löser jag imorgon, kolla in då så får ni veta mera.

LOVE Jonna

GRATTIS HANNAH

 
GRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN TILL MIN UNDERBARA KUSIN !!

Idag ska vi hem till henne och fira hennes stora dag, sen ska hon, jag, Tim och Johan ut en sväng på kvällen, Får se vad som händer men det blir nog bra.

LOVE Jonna

Sol sol sol

Så underbart är det att ligga i solen och bara vara. Ingen dator, ingen mobil och ensam hemma. Låta tankarna flöda och känna solen värma. Jag älskar sommaren!

      


Imorgon fyller min kusin 20 år, ETT STORT HURRA FÖR HANNA <3.

LOVE Jonna


Dygna

Nu har jag kommit till ro hemma i min säng, så jag täkte ladda upp lite bilder från igår natt.
1. Twister - jag är kass på det med orkar inte stretcha efter mina träningar så är stel som ett kylskåp men problem med ena knät. haha
2. Kropp mot kropp - men drar ett kort som det tex står huvud mot huvud på sen måste man göra det, och sen fortsätter man så med olika kort.
3. Joakim och Annelie
4. Ute - vi gick ut en sväng för att inte somna, lekte lite i lekparken och gick ner på stan och kollade runt.
5. Sova - Bilden visar nicklas när han vill se ut som Jesus på korset, men efter vi varigt ute somnade vi en efter en.
6. Tack för kvällen mina hjärtan - Tack för en trevlig kväll. På bilden drog nicklas ner mig på marken och jenny va snäll att hjälpa mig upp.


  
             
Skratta lite åt bilderna och ha det bra.

LOVE Jonna

Jag vann.

Hejsan sitter hemma hos Annelie och har just vaknat, idag kommer jag att vara helt slut.
Igår så bestämde vi oss för att vi skulle försöka dygna och ikvällen började med att vi grillade och åt gott, sen va det dax för hockeyn på tvn, som nu tyvärr inte gick som man ville. Iallafall efter ett tags tjurande började i med att spela ett spel, Började med lite Twister sen blev det Umaningen sen vidare till kortspel.
Kl 1 bestämde vi oss för att gå och en sväng ner på stan, men som alltid i Mjölby så va det dött.
När vi kom in igen började det med att Annelie och Joakim gick in och la sig och sov, en stund efter dom somnade också Nicklas. Jag och Jenny var vakna och satt och skrtattade åt alla som smarkade och kollade runt lite på Youtube. Vid kl 5 började Jenny somna till och jag blev själv kvar.
Eller nej igentligen inte själv, satt och pratade med Pontus tills jag med somnade vid kl 6.

Njaa nu har Annelie och Joakim börjat vakna till så får vi se vad som händer för kul idag.

Ta hand om er och njut av vår solen.

LOVE Jonna

RSS 2.0