Problemet är löst

Hejsan, just nu sitter jag hemma hon Annelie som härgar mitt hår. Innan det har vi ätit massa våfflor och målat och filat naglarna, men men nu till veckan problem.
Jag har haft ett nagelack i min ficka som jag inte har kunnat få upp sen i måndags. Hela min klass har försökt att få upp det och många från andra program har provat med. Det är lite kul att se när killarna misslyckats med att få upp ett litet nagelack. Iallafall idag efter skolan gick jag hem till annelie som löste mitt enorma problem. Med några bra verktyg så fick vi tillsista upp nagelacket. Problemet är löst.

Nu ska jag gå och lägga i mera färg i håret, ha det bra och ta hand om er

LOVE Jonna

Känns som en lååång väg att ta sig dit


Hejsan, idag har vi varit i köket och provlagat till "pumpan". Känns som att vi gjorde massor med i slutet av dagen kom vi på en bättre meny så nu är det bara börja om, men det är kul så tillslut kommer vi nog att få fram en riktigt bra meny.
Ikväll tänkte jag hoppa träningen för att vila mitt knä, det är bra nu men vill vara säker. Det är riktigt tråkigt men skulle vara tråk om det inte funkade endå.
Nu tänkte jag roa mig med att laga lite mat och sen ta en promenad till Annelie.

LOVE Jonna

Jobbiga helg

Hejsan, helgen har varigt kul men riktigt jobbig, började i onsdags kväll med att jag vrider knät på brottarfysen och får åka in till akuten, där sätter dom mig på kryckor. På sjukhuset bjöd jag nog på många skratt bara för att jag klagade helatiden på att jag vill duschsa. Men det är väll inte så lustigt om man har tränat i 1½ timme ?
Sen på torsdagen va i på matmässan i örebro, Grattis till årets kock elev Emma Erlandsson. och till 2.a och 4.e platsen Emmelie och julia. fredagen bjöd på bip i lkpg och lördagen på shopping. idag ska jag åka och kolla på matchen.
Jaa min händer är ganaks trötta. men palla sitta hemma och bara glo bara för att man har kryckor.

LOVE Jonna

Laddar för imrogon

Hejsan tänkte berätta lite om hur jag spendera min helg och hur jag göra så mycket onödiga saker.
Började med att åka till mässan i Linköping och när vi kom hem så tänka jag smita av bussen före alla andra men då stoppades jag av busschafförer, joo jag blev lite förvånad och började med Mehh mehh joo men jag ska jobba, snälla snälla. Joo men det lyckades ganska bra så jag sprang av bussen och åkte och jobbade.
Lördagen va jag nera med Lollo på stan och kollade på kläder och provade en gullig kjol men nej den va inget för mig så vi gick och solade, efter det gick jag hem och kom på när jag va hemma att joo jag vill visst ha den kjolen så det va bara att traska ner på stan idag och köpa den. Sen fick jag små springa hem för att hinna till matchen som vi vann med 14-4 efter det va det bara duscha åka hem smink och hår sen vidare till jennys 18års fest. Kom dit sist av alla och det första jag gjorde va att snubbla på min väska, wohooo. Sen va det fest och skoj.
Söndagen spenderases hemma med min syster, film och massa nötter. lugt som alltid på söndagar.

Imorgon är det VOLLEYBOLL DAGEN i skolan det ska bli kul.
Mataliansen består av
Jonna
Helena
Julia
Adam
Johan
Nicklas
Joakim

Tagga nu så vi vinner det här imorgon.

LOVE Jonna

Regional mässan i Linköping

Hejsan äntigen hemma efter en riktigt lååång dag.
Började med igår med att arbeta med våra bilder till företaget till kl halv 1, sen gick jag och la mig. Sen upp och till skolan kl 8 för att åka till Konsert och kongress i Linköping halv 9 till regional mässan för UF-företag. Vi började med att bygga montern men inget funkade så det blev lite halv dant, men vi sålde ganska bra endå så vi får vara glada för det.
En liten snutt ska jag väll skriva om att Dackeskolan tar hem alla 3 priser i bästa handtverk och ett pris i bästa webbdesign. Efter mässan va slut va det bara att springa in på toan och byta om till jobbarkläder. Kom till jobbet ca 45 minuter sent, men det visst dom om. Så började jobba och fick lägga på lite extra för att hinna med allt. Sen va det lite jobbigt eftersom dom som kom och åt va ganska fulla och inte snåla med att få i sig mera alkohol. Men jag tycker endå att det gick bra, nu ska jag bara sitta och slappa sista tiden av kvällen, blir nog inre länge det svider lite i ögonen av trötthet nu så.
Ta hand om er och strässa inte ihäl er som jag gör.

LOVE Jonna


Utmaningen

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana några personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till! Lets hit it!

1. Vad heter du? Jonna
2. Ett ord på fyra bokstäver: jord
3. Flicknamn: Johanna
4. Pojknamn: Joakim
5. Yrke: Juckare
6. Färg: Juicegul
7. Klädesplagg: Jacka
8. Mat: jordnötter
9. Sak i badrummet: Jord i blomman
10. Plats/stad: Jönköping
11. En orsak att vara sen: Jordbävning
12. Något man skriker: Jävlar
13. Film: Just me
14. Något man dricker: Juice
15. Artist: Jordin Sparks
16. Djur: Jordekorre
17. Gatunamn: jökelvägen
18. Bil: Jip
19. Sång: Just dance
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Jucka

Jag utmanar:

Gisela
Natalie

Skola, prisentköpning - match - jobb.

Klockan är halv 10 och jag är klar med en stor del av mina uppgifter till mässan imorgon, Pust pust men det är ganska kul endå. Nu ska jag snart buta dator och försöka lägga in allt i ett bildspel, önska mig lyckatill.
Idag har det varit ganska lugt annars gick till skolan hade ett prov sov gick ganska bra och sen hade vi idrott där vi spelade wolleyboll och hade kul. sen gick vi ner till stan och handlade prisent till jenny. Efter det blev det lite mat sen va det snabba sig hem och packa och påbörja arbetet lite. Iväg till matchen, duscha och åka hem och fortsätta.
Nu ska jag börja konsentera mig på det jag ska göra igen, men man får ju ta ett lite uppehåll iband eller hur ?

Önska oss lyckatill imorgon på mässan

LOVE Jonna


(En snabbtitt kan jag bjuda på)

Ladda för träningsvärk

Hejsan svejsan har prisis kommit hem nu och har bara hunnit sätta på datorn och äta lite. idag i skolan har det varigt en lugn dag började med ARL där vi laddade upp med att förbereda våran monter till mässan på Fredag. Efter det så hade vi svenska och engelaska sen hade vi Näringslära på eftermiddagen.

Nu ska jag snart åka till Rickard och Pernilla och prata med dom om hur dom vill ha maten på sitt bröllop, det ska bli kul att hjälpa till. Efter det så är det dax igen för våra brottarfys pass. Fy fy fy lika bra att ladda för träningsvärk imrogon sist hade jag träningsvärk från onsdagspasset till lördagen. Det är ju iallafall skönt att känna att man har gjort nått, men det behöver ju itne vara så illa att man inte kan gå, haha.

Nej nu ska jag dra mig och packa min väska och dra mig iväg. Ha det bra alla.

LOVE Jonna

Lugna Tisdagen

Nu är klockan 21.00 och jag har lakt ifrån mig min kamera, har spenderat tiden mellan ca kl 5 och kl 9 till att ta kort på våra smycken. Tyvärr blev det inte jätte många bra bilder men några bra blev det och förhoppningsvis så kan jag ta hem dom imorgon med och ta lite mera bilder. Jag kan ju ladda upp några bilder här imrogon när jag är klar med fotograferingen.

(Gammal bild)
Annars har det varigt en lugn dag med 2 lektioner Mentorsamtal och Idrott. Efter idrotten gick jag och gjorde smycken med Ella, Li och Becca sen har jag bara tagit kort. Annars spenderades kvällen att kolla på Den rätte för Rosing och Desperate Housewives.

LOVE Jonna

Nu va helgen slut

Oj då jag råkade visst sätta mig här istället för att städa lite på rummet, det får vi ta hon om senare.
Idag har det varigt lugnt i skolan, vi lagade och granskade 5 olika kovsorter i skolan, usch efter att måste veta allt som finns i det, det kommer nog ta ett tag för mig att kunna äta det igen.
Nu är det bara för mig att äta nått och sen åka iväg till träningen, jag har längtat hela helgen efter den här träningen så hoppas stt den blir kul nu.
Nej nu måste jag städa!

LOVE Jonna

En riktig slöarhelg

Nu har jag bäddat ner mig i sängen och just kollar på en film, joo som överskriften säger så har jag slöat hela helgen. Åkte i Fredags till Annelie och kom hem vid 3 idag. Vi har inte gort så mycket mera än att kolla på lite filmer och spelar gh och bara tagit det lugnt.
Filmer jag sett i helgen
28 dagar senare
- rec
- jag vet vad du gjorde förra sommaren
- the mighty ducks 2
- the mighty ducks 3
- shrek 3
- björnbröder
- White coats.

Förutam att kollat på filmerna så kollade vi på HV 71 - Timrå, en utklassning när HV vinner med 7-0, härligt.
Som du nu förstått har vi sittit i soffan eller sängen större delen av helgen.

Måste säga med att vi måste åka ner till Jkpg snart och ta med Adam och gå ut och äta och sen åka till nån fest, jag känner mig lite elak mot honom att jag inte åkte ner i helgen men allt blev bara fel, men vi får ordna till det nån annan gång.
Tack för en trevlig och rolig helg Annelie. Nu ska jag ta och kolla på Wipeout och försöka att sova ganska tidigt.

LOVE Jonna


RSS 2.0