Härliga seger, förjävliga dag.

Hej
Jag har just kommit hem från skärblacka där vi har spelat match mot BK Vingen, vi börjar matchen med att släppa in ett lätt mål det är lite tråkigt, men det härliga är att jag får göra 1-1 målet. jag spelar igentligen back men fick gå upp som forward idag, det va lite rörigt men endå så va det riktigt kul. Matchen slutar efter 60 spelade minuter 13-8 till oss.
Annars har det inte varigt en lätt dag började med att jag fick kramp i ryggen, ha nog aldrig haft så ont i hela mitt liv, sen började massa tjat om oviktigt saker men får la se om det löser sig snart, jag är bara trött på att ta all skit, fråga snällt ist kan jag ställa upp, men jag hatar när folk säger, nu får du göra det här till mig idag även fast du inte har tid.

Nya tag imrogon, NU KÖR VI, NU KÖT VI !

LOVE Jonna

En dag äldre.

Hejsan
Nu har jag satt mig här igen för att skriva av mig lite om min dag, Började med att laga mat i skolan.
Vi bestämde lite för festen i helgen, kommer nog bli riktigt kul, Förfest med Tina, Adam och Czigge, sen blir det troligt vis simon och hans kompis med (landberg) eller nått. Kommer nog bli riktigt bra.
Efter skolan hängde becca med hem för att vänta på bussen. Efter becca åkt hem tog jag min snutt hund och gick till Tina som skaffat sig en lite hundvalp. Så sjukt söt!
Efter jag varit där ett tag tog jag en promenad med wilma hem och när jag kom hem blev det tacos, mmmmm gott.
Nae nu ska jag byta dator så jag kan bixa lite med min designa blogg .
Ta hand om er nu i vinter kylan.

LOVE Jonna


Kärlek vid andra ögonkastet


Här har vi 2 urgulliga västar som jag med har spanat in, det är jobbigt att dom tyvärr är ganska dyra. Verkligen jätte fina på och samtidigt sköna. Jag har ingen väst så borde nog införskaffa mig en. En väst funkar ju lika bra till vardagen som till fest. Kostar va det kostar vill men vill verkligen ha en av dom här västarna, blir troligtvis den svarta.

LOVE Jonna

Kärlek vid första ögonkastet


Den är tröjan provade jag när jag va i sthlm, men köpte den tyvärr inte.
Nu sitter jag helatiden och tänker på den och ångrar mig, jag borde ha lärt mig att om man hittar nått man tycker om ska man köpa det, så typiskt mig. Måste verkligen ta en sväng till Linköping snart och köpa den. Men nu till det andra problemet, VILKEN FÄRG ?
Näee, nu blir jag så besviken på mig själv.

LOVE Jonna

Nu börjar det igen



Japp idag började det, våran köksperiod i 3 veckor.
den första veckan ska jag vara i fisk och veg spisen med Nina och Veronika. Idag gjorde jag den vegetariska rätten pasta gratäng med svam och spenat, det blev riktigt gott faktisk. Det va kul att det va så många som valde den vegetariska rätten idag, det brukar det inte vara men idag tog allt slut. Det va ju lite tråkigt, jag ville ju äta det men men.
Efter vi hade slutat så följde Becca och Li med mig hem en stund för att vänta på bussen, efter som gick satte jag mig och började göra lite smyckes beställningar. Skönt att man är klar med det nu,på minner igen om mitt företag www.oceanpearls.blogg.se gå in på sidan och kolla.

Nu ska jag packa väskan till den efterlängtade innebandy träningen, det känns som det va jätte länge sen jag tränade nu. missade ju matchen i helgen, som vi vann med 8-1.

LOVE Jonna

Slöa söndag

Ja idag har jag inte gjort någonting alls, Becca ringde och väckte mig klockan 12 och frågade om vi skulle ses men blev aldrig så. Resten av dagen har jag roat mig med att sitta vid datorn och prata med folk, photoshoppa lite bilder och designat UF företagets blogg, http://www.oceanpearls.blogg.se . Jag är inte så bra på att designa bloggarna än men jag lär mig med tiden.

Nej jag har inte så mycket mera att säga om min dag, ska gå och fixa mig lite hallon te nu.


(Foto av Syster, Photoshoppad av Mig)

// Love Jonna

Eget recept: Fylld baconlindad kycklingfilé

Idé brist på vilken mat du ska laga, kolla mitt recept.
Uppskattat av Mamma, Pelle, Frida (14år) hunden Wilma.


( Snabb och slarvig uppläggning )

Du behöver
Kycklingfilé
Bacon
Feta ost
Soltorkade tomater
Örtmarinerade vitlöksklyftor (olja).
Dragon
Svartpeppar

Du gör så här
ugn 200 gradet
1. Mixa soltorkade tomater, feta ost och vitlöksklyftorna till en smet.
2. Skär isär kycklingfilén inte helavägen lämna ca 1-2 centimeter lägg lite av smeten emellan och vik ihopp.
3. ta en skiva bacon och linda runt så den inte går isär.
4. lägg i en ungsform och strö över lite dragon och peppar
5. in i ugnen i 30 - 40 minuter.

Kall sås
1. ta resten av creamen och rör i större bitar av soltorkade tomater, feta ost och vitlöksklyftorna.
2. rör i creme fraiche lite sweet chilli och Chilli sås.

Våga prova andra smaksättningar.

Tillbaka i Mjölby

Hejsan
Nu är jag tillbaka i lilla hemma staden Mjölby igen efter en resa som bjöd på mycket skratt och roliga uppleverler.
Igår klockan kvart i 8 började våran resa, men min resa började lite innan det med att jag lyckades låsa in ena min väska hemma när jag stängde dörren, det va bara att ringa till syster och be henne komma tillbaka hem med nycklarna. Sen fick jag iallafall tag i min väska.
I bilen fick vi tiden att gå genom att ta lite kort på oss ( Ska försöka få tag i dom sen kommer dom upp på bloggen ) vu lyssnade på musik och pratade. när vi va framme i sthlm så hittade vi inte till hotellet, men efter en halvtimmes yrande hittade vi.
Sen blev det en sväng på stan, hittade ett par jeans och ett naglack. Sen gick vi till hoeller för att ladda för Chris Brown. vid klockan 6 åkte vi till globen men det va inte lätt att hitta dit, jag tror vi bröt mig minst 10 lagar i trafiken.
Efter mycket körande och frågande efter globen kom vi till sist fram. Busiga som vi är trände vi oss fram i kön som va kanske 100-200 meterlång, men men vi kom nästan längst fram.

( Chris Browns konsert i hovet i Sthlm)
Jag kan inte säga så mycket mera om konserten än att den va grymt bra, helt sjukt. jag är glad att jag inte missade den, verkligen jag skulle itne viljat missa det här. Hetaste på hela konserten va Take you down. uppe i luften sliter han av sig tröjan, Ahhh sexigt.

På lördagen va det dax att packa sakerna och åka hem, tog en snabb sväng genom ågra affärer innan vi åkte, tack får en riktigt trevlig resa tjejer, måste göras om.

//Love Jonna

Simma, Sthlm och Chris Brown


Jag och underbara syster på bilden.

Hejsan
Nu har man bänkat sig framför datorn igen. Idag är det en sån där jobbig torsdag, trodde jag iallfall. Nej nej vi har ju bytt schema i skolan nu i veckan så det har varit en ganska lugn dag igentligen. Fast jobbigt endå att börja klockan 8 och sluta runt 4. Fast endå så har vi haft ganska lugna lektioner, på svenskan idag va vi klara så vi satt i bibloteker jag, Ella och Becca och pratade lite, det slutade med att alla 3 somnade i var sin soffa, SKÖNT!.
Sen på sista lektionen hade vi idrott där vi spelade Wollyboll, det var kul.
Efter skolan förljde Becca med mig ner till stan där jag tog ut pengar och köppte 2 par örhängen. Örhängena va helt vanliga pärlor ena paret var knallröda och dom andra pärlvita.
När jag till slut kom hem ringde jag till Lollo och Anna ovh vi bestämde lite om vad vi skulle ha på oss imorgon, vad vi skulle ha med oss och vad vi skulle kolla efter i Sthlm.
Åhh vad jag längtar tills imorgon, Sthlm och CHRIS BROWN.
Det ska också bli kul att umgås lite med Anna och Lollo som gammla tider. Tycker det är så tråkigt att man tappar kontackten med varrandra så lätt. Men men det kan man u alltid gör något åt.

Ikväll blir det ner till lundbybadet och simma med innebandy laget igen. Vi får se om det bara blir simning idag eller vad vi får göra. Vad vi än gör så kommer det nog att bli kul samtidigt som det är den bästa helkropps träningen, även att det är en sak vi gör med innebandy tjejerna utan klubba och boll.

Nej nu ska jag börja packa lite till imorgon och till träningen ikväll.
Ha det så bra nu alla och ta hand om er, Kramar Jonna

Sommar längtan.

Hejsan
Nu har jag pricis kommit hem ifrån skolan, och vad ska man säga, vädret är ju inte det bästa. När man går till skolan på morgonen är det rena isbanan och kallt, efter en lång skoldag ska man gå hem igen, då är det bara blött och blask och på vissa ställen är det rena isfläckar.
Nej! nu är jag trött på det här, vill inte ha nån mera snö, blask eller kyla nu. Jag vill ha sommar, jag vill ha värme och jag vill ha sol och bad. Jag hoppas och det känns verkligen som att sommaren 2009 kommer bli nått helt speciellt.
Kollar man in på kompisarnas bilddagböcker lägger alla upp sommar bilder och skriver att dom vill ha sommar. Det känns som att på sommaren umgås man mera med sina vänner, igentligen kanske man inte gör så mycket mera, men det är så mycket mysigare att bara ta med en filt ut och hitta en fin plats att sätta sig på och bara prata om allt och ingenting. Att känna hur solen värmer och att på kvällen se solen gå ner och att det blir lite kyligare så att man får sätta på sig en tjockare tröja men endå inte frysa. Det tycker jag låter mycket härligare än att som nu så fort man går ut blir man blöt om fötterna eller halkar på en isfläck. När man kommer in får man ta av sig och byta strumpor, nej det är verkligen ingenting jag gillar. Jag älskar att gå utan strumpor, barfota är bäst men det är synd att det gör så ont i fötterna efter ett tag. Åhh vad jag längtar till att få köpa nya sommar skor, ett par riktigt gulliga ballerinaskor. Vita söta skor och riktigt bruna ben, jag älskar verkligen den tanken. Nu har ni nog fattat att jag tycker om sommaren.
   Till en liten fråga till alla goa girls, är det någon som är intresserad av att åka bort i sommar på nån semester
antingen utomlands om ekonomin tillåter annars kanske hänga med mig till Göteborg och ta en slappar vecka där, och ligga på klipporna och sola, gå på stan, ta en sväng till Lisseberg helt enkelt bara slappna av. Tycker nån att det låter som en bra ide kan ni ju höra av er till mig. har ju alltid på mig mobilen.

Nu måste jag nog göra nått att äta om jag ska åka och träna innebandy klockan 6. Ska bli skönt eftersom jag missade träningen i måndags, men det är många som ligger hemma med olika sjukdommar ju, bara skönt att man inte fick nått större och blev sängliggandes mera än 2 dagar.

Ta hand om dej, Kramar Jonna


Tråkiga dag

Nu sitter jag här i sängen igen och tänkte dela med mig lite av min dag.
Vaknade imorse och mådde inte så mycket bättre än dagen innan så det fick bli att stanna hemma ifrån skolan idag med, så idag har det inte blivigt så mycket gjort. Gick inte upp ur sängen fören klockan halv 5, fast mådde mycket bättre efter några ibumetin och lite att dricka.
Vid 5 ringde Elin och påminde mig om att jag skulle stå i kiosken på herr dm matchen, eftersom jag kände mig bättre så va det lika bra att komma ut och göra nått.
Åkte till Lagmanshallen och plockade fram kiosken med Linnea, Lovisa och Elin.
I hallen satt också nästan halva mitt innebandy lag och kollade på matchen. I andra pausen träffade jag tydligen Jimmy, det såg inte jag men jag ber om ursäkt för att jag inte hälsade på dej endå.
Tyvärr såg jag inte så mycket av matchen men den va tydligen inte så endå, Mjölby vann med 9-5 och är där med vidare till semi final i Herr dm, GRATTIS.

Nej nu borde jag nog lägga mig och plugga lite till livsmedel provet vi har imorgon, är förhoppningsvis inte så svårt men önska mig lyckatill endå!

Hoppas ni har det bra, Kramar Jonna

Nu får jag ta tag i det här igen.

Fy vad dålig jag har blivigt på att blogga, nu får jag ta tag i det här igen.
Börjar med att berätta lite om min helg.
Fredagen började lugnt med att Gisela kom förbi på kvällen och vi köppte lite chips och choklad och kollade på film " P.S I love you ". Tack för du ville komma gumman alltid lika kul att umgås med dej.
Lördagen vaknade jag av att Becca hörde av sig och ville komma upp till mig och dricka lite kaffe. Efter hon hade gått kom min kusin Hanna. Jag hade lovat henne att fixa hennes hår och lösögonfransar till en 20års fest. Efter hon åkt hem kom Lovisa förbi på kvällen.
Söndagen började kl 11 med samling till Div 3 matchen mot motala, Eftersom vi hade Dm match några timmar senare så va vi lite dåligt med folk så vi va 8 utespelare var av 3 st va inte mera än 11 år (96.a) och i mål hade vi en tjej som inte tränat som målvakt mer än en gång det här sesongen.  Tufft jobbat av tjejerna att möta serige ledarna som kom med hela sitt div 2 lag. Förlorade matchen med 10 - 0. Kommer inte ihåg när vi förlorade med så mycket sist, men det va lite jobbigt. Efter den matchen var det bara att åka hem äta och packa om väskan till nästa, Dm matchen. Eftersom jag spelade match innan så fick jag sitta på bänken den matchen, det känndes lite tråkit, men men. Förlorade den matchen med 4-5 lite tråkit för vi kan igentligen spela bättre än vad vi gör.
Idag (måndag) började med att Becca och Li kom hem till mig halv 9 och drack lite kaffe sen gick vi till skolan, men jag mådde inte rikitgt bra så gick hem och upptäckte att jag hade feber, jag som aldrig brukar bli sjuk. Händer nog troligtvis inte så mycket mera idag. Ska försöka bli bättre till träningen ikväll så jag iallafall kan vara med på den.

Ta hand om er nu kramar Jonna.

RSS 2.0