Imorgon smäller det med GLASSKALAS

Hejsan, idag är det en fredag som så många innan, men idag är det en ganska skön fredag endå. Ganska lugna lektioner i skolan och sen varit hemma och tagit det lugnt, kollat på en film "Sex drive". Ja jag vet att det låter som en porrfilm men det är det inte, det är en film om en kille som inte har blivigt av med sin oskuld och ska åka genom halva landet till en tjej som han har träffat online och ha sex med henne. En helt okej film påminner lite om American pie filmerna.
Annars kommer det att bli en lugn Fredags kväll, det va längesen nu så det känns som att det behövs. Ska först ner till gymmer med Jessika en sväng och gymma och simma lite. Efter det blir det nog att åka hem till min käre far och ta en bad och bara ta det lugnt hela kvällen.

Morgon dagens GLASSKALAS
Som alltid när jag är med Annelie så slänger hon massa dåliga ideér som jag sen plockar upp, så imrogon kommer det att bli en lugn kväll hemms hos henne med massor glass med tillbehör och lite roliga människor. Det tror jag kommer bli trevligt.
Innan glasskalaset drar igång så ska jag och Annelie träffas och förbereda lite inför en tävling vi ska ha i skolan snart "Pumpa tävlingen". Ska inte skvallra mera om den här för som sakt en tävling är en tävling, och en tävling går man in för att vinna och slå ut sina konkurenter.

LOVE Jonna


Snart fredag igen.

Hejsan klockan är nu snart halv 11 och jag är dö trött, men orkar endå inte att sova. Vilken sjuk känsla. Idag har jag inte gjort så mycket mera än det vanliga i skolan, eller jo vi hade lite drama på svenskalektionen där vi först skulle göra dramaspel tillsammans med nån i klassen där man tex spelade pingis eller gjorde nått annat utan att prata, efter det gjorde vi det ett varv till där man skulle prata. Haha gud vad kul det va när Nicklas och Johan skulle köra sista gången så satt johan och läste en tidning och nicklas gick fram och flirtade sen när han slutade flirta så började Johan att flytta närmare och närmare. Det va en sak alla borde få se, jag skrattade så att jag nästan grät. Sista lektionen hade vi Idrott och spelade wolleyboll, det va kul. Efter skolan gick jag och Annelie hem till min farmor och farfar som är i Egypten just nu, så vi satt där hemma och pratade om allt och ingenting i några timmar tills det va dax att gå hem och laga lite mat.
Idag blev det en Tacokryddad kycklinglasagne, det va faktiskt riktigt gott. Nu senare på kvällen har jag städat rummet och sen bara tagit det lugnt. Nu ska jag nog försöka sova lite och ladda för imorgon.
Ha det bra och ta hand om dej

LOVE Jonna


Måndag


Hejsan
Nu sitter jag har och väntar på att få åka iväg till min träninge, idag hoppas jag verkligen att det kommer att bli en riktigt jobbig träning. Efter alla matcher som vi har förlorat på sista så borde vi ha det.
Igår spelade vi året sista Div 2 match men förlorade tyvärr mot Åby med uddamålet, IGEN! Det var riktigt tråkigt att görar det igen på hemma planen, men vi gjorde en bra match endå och det är att bra lag vi möter. Nu är det 3 eller 4 matcher kvar i Div 3 så får vi se hur det kommer att gå, hoppas på bra.

När jag känner att jag har tid så ska jag blogga om alla filmer som jag har sett under mitt sportlov, några riktigt bra och andra lite sämre, men tänker endå skriva en lite kommentar om alla filmerna. Kika in om ni vill ha några filmtipps om några dagar.

Nu ska jag dra iväg på träningen snart så ska väll springa iväg och byta om och packa lite.

LOVE Jonna

Fredag hela veckan

Okej idag är det fredag, fast har ju varit ledig hela veckan så det känns inte så mycket. Just nu sitter jag hemma och är arg för att jag saknar min telefon, asså jag klarar inte av den här biffiga nokian länge till. Har just lärt mig hur man går in på menyn och hur man sätter på knapplås, SUCK.
Idag har det varigt lugnt än så länge och det kommer nog att bli en lugn kväll med, snart kommer min kusin och hämtar mig sen ska vi åka hem till henne och bara mysa och kolla på film med lite godis.

Ni som är inne och läser på bloggen måste lyssna på Lady gaga - Eh Eh [Nothing Else I Can Say]. Just nu är det den låten som går om och om igen hemma hos mig, riktigt bra låt.
Förövrigt har jag inte gjort så mycket mera idag, tänkte gå till farmor och sola men hade inte orken till det, sprang till farfar en snabbis förut för att få lite hjälp med telefonen.

Nej nu ska jag nog låta min lillasyster få ha min dator en sväng, har tagit hem IceAge 2 till henne för det va länge sen hon såg den. Jag ska bara vänta på att Hannah hör av sig sen ska vi åka.

LOVE Jonna


Nu har jag inte haft orken på länge igen.

Ni har jag iallafall tagit mig lite tid att skirva in lite här igen, den senaste veckan har jag varit mycket med Annelie.
Du är en så jukt underbar männsika som man alltid har kul med.
den här veckan har vi haft 2 fester som har varit bra, ganska lite folk men endå har det varigt kul. första festen va i fredags då jag först var och spela match till kl 10 då nicklas och simon kom, lite senare kom adde och en annan simon med. Trevlig kväll, tack alla.
sen hade vi en fest i tisdags när det va nästan samma folk, det va med trevligt även fast alla drig tidigt så hade vi osm var kvar kul endå. Sen igår på morgonen lagade vi frukost sen spelade vi lite GH när Li skickade ett sms och frågade om vi ville fika med henne på stan, så vi fick gå ner på stan och möta Li. Det var med jätte trevligt. sen gick vi hem till henne och städade lite sen så sen satte vi oss och kollade på ice age 2. sen gick jag hem och tränade och Annelie gick till gymmet. Senare på kvällen kom annelie tillbaka och vi gjorde iording glass med varma hallon. Mmmm det va rikitgt gott. Sen kollade vi på råttatouille sen gick vi och la oss.

Imorse när jag vaknade fungerade inte min mobiltelefon, Fy vad arg jag blev då. Jag älskar verkligen min mobil. Men nej nej när jag gick ner till stan för att fixa den så funkade den igen så fort jag gick utanför dörren så jag gick tillbaka in, men efter några timmar började den strula igen och då gick jag ner till mediacenter och dom gjorde nått med den men det funkade inte endå så nu sitter jag hemma med en jävla låne mobil och förövligt är nokia Fy fan jag fattar ingenting, och jag blir äcklad av dej mobilen när jag ser vilka kontackter som finns inlagda, och på bilderna som finns kvar, fy fy. Jag vill inte ha den menar, jag vill ha min mobil, min älskarde mobiltelefon!

Jaja jag får den om 2 veckor iallafall så får försöka hitta nån annan under tiden. nu ska jag kolla klart på mamma mia.

LOVE Jonna

helgen flyger förbi

Söndag efter middag, ligger i sängen och bara slappar. Kollar lite på tv skriver lite i bloggen och bara tar det lungt. Iband är det skönt med söndagar asså. Nu kommer mamma med lite choklad till mig snart med, idag är det min drog är så sjukt sugen på det. Men nu ska jag väll berätta lite om min lördag,
Började lite lugnt med att ladda in för matchen vid kl 4 i norrköping, tyvärr förlorade vi med uddamålet men men, efter matchen åkte jag hem och fixade mig sen gick jag ut och mötte Annelie och Hennes kompis Lollo som kom hit ifrån Gränna, sen satt vi hemma hos mig och kollade på Melodifestivalen, när vi hade kollat ett tag så kom Adam också.
Men hallå, är det inte pinsamt att Snälla snälla gick vidare? nej fy det där kan jag inte förstå, vi satt hemma och skrattade åt låten bara. Var ska Melodifestivalen ta vägen när man tar in låter bara för att det är kända personer som sjunger?.
Iallafall satt vi hemma hos mig och tog en drink och lyssnade på lite musik. Sen kom David förbi en snabbis tills han och Adam drog iväg till johan, vi tjejer satt kvar en stund och snackade skit och väntade på att några av deras kompisar skulle komma och sen skulle vi käka nått med dom.
Sen gick jag och annelie hem till mig när adam ringde och ville träffa oss igen, så vi gick ut i snöväder igen till johan där vi satt och lyssnade på musik till runt 4 nån gång, sen förljde vi annelie en blit hem sen gick jag och adam hem. Jag va hemma runt kl 5 och när jag kom in såg jag ärligt talat ut som en snögubbe.
Sen va det bara sängen kvar, skönt va det.

Nu ska jag hitta på nått att göra, ta hand om er

LOVE Jonna


Hemma från matchen

Hej svejs
Nu har jag myss kommit hem ifrån matchen mot Boet, fy fy vad dåligt vi spelade dom 2 första perioderna alla körde sola nummer helatiden och vi sprang bara rakt in i spelarna och tappade bollen, men efter en utskällning efter andra perioden så bestämde vi att ha en större ledning än med 1-0, förra matchen vi spelade mot dom spelade vi 18-0. Iallfall efter våran utskänning flyter målen in helatiden. Kommer inte ihåg vad matchen slutade nu men det blev kanske 7- 0 eller nått. Men det är bra tjejer att vi kan tagga om och bestämma oss för att vinna matchen.
I skolan den här veckan har jag varit i storköket, där vi lagar mat till hela skolan. Det har varigt riktigt kul tror att vi har skrattat helava tiden vi har varit det, allt man säger när man är där blir till ett sexskämt.
EX.
Anna-Lill - Max för du 10 liter vit sås
Max - Jaa, men det komma ta ett tag.
Anna-Lill - Och tommy kan du sätta en till sats bröd.
Alla - Ligger nästan ner på golvet och gråter av skratt

Jaa vi är som vi är, men det är ju kul att skratta så för mig gör det ingenting.
Men idag skulle vi städa alla frysar, kylar och föråd och jag fick den stora äran att städa frysen, -26 grader wohoo så skönt .....  NOT ! Fick iallfall låna Peters jacka och vantar, sen stod jag där inne och städade frysen i kanske 20 minuter, jag såg nog ut som rudolf när jag kom ut, fy fy det va inte nått jag vill göra om igen. Efter frysen va klar så flöt allt annat bara på hur lätt som helst, det är så skönt när allt bara går lätt.
efter att vi va klara gick jag till restaurangen och pratade lite med Adam och Annelie tills vi fick gå vid kvar över 3 eller nått. Sen gick jag bara hem och laddade för matchen och tog det ganska lugnt och myste med min hund så jag nästan somnade ett tag. sen drog jag iväg till matchen.

Blev glad efter matchen med när jag fick reda på att jag skulle spela back på D2 matchen imorgon, jag hade räknat med att få sitta på bänken, men tydligen skötta jag mig bra på matchen idag och det va ju kul. Så nu blir det väll att lägga sig tidigt och ladda för matchen imorgon.

Ha det bra och hör av er om det händer nått kul imrogon.

LOVE Jonna


Det va ett tag sen nu

Hejsan, nu sitter jag här och laddar inför matchen mot Boet om 1 ½ timme, det ska bli en rolig match även fast dom är ett av botten lagen, men vi ska spela på som vi alltid gör. det är dom här matchern vi kan öva på vårat passningspel. vi får väll se hur det går, bara inte alla tror att vi ska vinna och bara stället ut skorna, då kan vad som helst hända.
Idag efter skolan ringde jag till Miskarp för att fråga om sommarjobb, och dom verkade rikitgt intresserade så ska gå upp dit nästa vecka eller nått och säga hej, visa vem jag är och få se hur det ser ut och lämna CV och mina betyg. Jag blev så glad när dom sa det.
Borde nog nämna att vi har fött en ny tjej i klassen med, Annelie heter hon och är hur go som helst, Hoppas du känner att du kommer bra in i klassen.!
Imrogon blir det kanske att hon kommer hit ocj lite killar i klassen sen ska vi kolla på hockey och umgås bara. trevligt trevligt.
Nej nej nu är jag lite stässad hinner inte skriva mera ska åka till matchen nu.
Ta hand om er alla!
Så skriver jag lite om köket och matchen när jag kommer hem om jag har nån ork kvar i kroppen.

LOVE Jonna

Helgen bjöd på allt


Hejsan
Nu har jag hittat lite tid att sätta mig vid datorn och äntligen hinna skriva om min helg.
Fredagen Började med skolan, efter skolan åkte jag Tina, Helena och Sofie till Linköping där jag köppte Den svarta västan jag bloggade om och som syns på bilderna. Sen köppte jag ett par chinos, ett bälte och en mascara. Efter Linköping åkte jag och tina till Frida för att komma på hennes nya lägenhet.
Lördagen började med att sätta sig i bilen till Överum för att spela match, hade inte så mycket folk till den matchen jag va den enda riktiga backen. Men vi spelade sjukt bra dom 2 första perioderna sen slutade vi spela och dommaren började bestämma hur det skulle gå i matchen så vi förlorade våran ledning med 4-0 till 4-4 som matchen slutade med. När jag kommit hem åkte jag till Jessika som fixade mig i håret till festen. Efter hon hade fixat mitt hår åkte jag till tina och förfestade med henne, hennes syster Linda och Czigge, Adam och Simon. har bara bilder ifrån förfesten. Sen åkte vi till Linas fest som va mycket lyckad. trevligt och tack alla för kvällen.
Söndagen gick upp tidigt för att åka iväg till klubblokalen för att äta mat med laget innan seriematchen mot serieledarna. Riktigt kul att äta med laget innan och att sedan gå bort till hallen och göra en så sjukt bra match. Vinnst med 7-3. Bra tjejer !
Min helg har vartit den bästa på länge.
ha det bra alla nu och ta hand om er.

LOVE Jonna

RSS 2.0